Kontakt

PuholinoTel.: 031 70 50 60

Varnost

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Podjetje Puholino (v nadaljevanju ˝ponudnik˝) se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo dostopni tretjim osebam ali zlorabljeni na kakršen koli drug način.

Ponudnik lahko v okviru spletne strani in trgovine omogoča tudi prijavo oz. naročilo na elektronske novice in obvestila. Vsi registrirani uporabniki se strinjajo, da jim občasno na vnesen elektronski naslov pošljemo novosti in informacije, ki so povezane s spletno stranjo. Iz e-mail liste se lahko izbrišite kadarkoli to želite. Vse, kar morate storiti je, da odgovorite na našo elektronsko pošto tako, da je iz vsebine razvidno, da vas izbrišemo iz naše baze. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV PRI NAGRADNIH IGRAH

Podjetje Puholino (v nadaljevanju “organizator”) vse osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udeležencev, varuje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Organizator sme osebne podatke, pridobljene od udeležencev uporabljati izključno za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec nagradne igre soglaša, da mu organizator lahko pošilja obvestila v zvezi s ponudbo organizatorja. Udeleženec oziroma njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko kadarkoli prekliče svoje soglasje za uporabo osebnih podatkov, pridobljenih v nagradni igri za namene neposrednega trženja.

Organizator nagradne igre si pridržuje pravico, da podelitev nagrad organizira kot javni dogodek. S sodelovanjem v nagradni igri udeleženec dovoljuje, da se njegovo ime in naslov uporabijo v avdio, foto in video materialu organizatorja nagradne igre. Izžrebanec dovoljuje organizatorju nagradne igre objavo svojih osebnih podatkov v sredstvih javnega obveščanja in na svetovnem spletu z namenom obveščanja o rezultatih žrebanja oziroma prevzema nagrade.

VARNOST POSLOVANJA IN PAYPAL

Paypal je podjetje, ki posreduje pri opravljanju plačil prek spleta. Je daleč največje podjetje v svoji dejavnosti, saj se preko njega letno izvrši 11 milijard transkacij (številke rastejo). Uporabnikom omogoča anonimno, hitro ter razmeroma varno poslovanje na globalni ravni. PayPal torej predstavlja visoko stopnjo varnosti oziroma zavarovanja plačil predvsem za manjša podjetja oziroma podjetnike posameznike. Prodajalci so bistveno manj zavarovani, saj gre za sistem namenjen predvsem varnemu plačevanju, torej varnosti kupcev.

Za uporabo storitve PayPal morate biti prijavljeni v sistem. Prijava je brezplačna. Ob prijavi si izberete uporabniško ime in geslo, s katerima dostopate do svojih uporabniških računov. Poleg tega potrebujemo za uporabo sistema PayPal še katero izmed naslednjih kreditnih kartic: VISA, MasterCard, American Express ali Discover, saj v Sloveniji še ni omogočeno plačevanje neposredno v breme bančnega transakcijskega računa.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
V redu
x