Kontakt

PuholinoTel.: 031 70 50 60

Puholinovi prijatelji

Telegrami Puholino so telegrami, ki preferirajo kvalitetne in uporabne izdelke za dojenčke in mamice. Veselite se z mamico in ji pošljite čudovit telegram ob rojstvu že v porodnišnico! Predstavljamo vam naše prijatelje, ki vam ponujajo edinstvene in kvalitetne izdelke za vaše najmlajše.

Mimo

Mimo

Spletna trgovina, ki sledi razvoju otrok in staršev, predvsem z namenom omogočiti lahkotno in brezskrbno gibanje. Njihovi izdelki ustrezajo vsem letnim časom. Nekaj njihovih kvalitetnih  igračk za najmlajše lahko pošljete tudi kot telegram v porodnišnico!

PooPoo Babies

PooPoo Babies

Bodiji in majice za dojenčke iz 100% naravnega in organskega bombaža brez umetnih kemikalij, v celoti oblikovani v Sloveniji in spadajo med vrhunska oblačila za najmlajše. Pošljite mamici telegram s kvalitetnim bodijem že v porodnišnico!

Chipolino

Chipolino

Ponudba kvalitetnih izdelkov za dojenčke in mamice, pa naj bo to zgolj ropotuljica za dojenčka ali kvaliteten voziček za brezskrbne sprehode. Usmerjeni so k magičnemu začetku starševstva zato so njihove igračke lahko odlično darilo k telegramu ob rojstvu.

Mamina-maza

Mamina-maza

Največja izbira naravne kozmetike za dojenčke in otroke, potrjene s strani strogih certifikatov, pediatrov in porodnih babic. Privoščite vašemu malčku le najboljše!

 

Simso

Simso Baby

Čudoviti kvačkani izdelki iz kvalitetnih materialov in v vseh barvah, ki so dostopne na trgu. Vsak izdelek je unikaten in prelepo darilo ob tako edinstvenem dogodku kot je rojstvo otroka.

Mali Škratek

Mali Škratek

Slovenski izdelki iz certificiranega blaga, narejeni s srcem po vaših željah in za vašega malega puholinčka. Sodobne haremke za dojenčka pošljite kot telegram ob rojstvu!

Cuddledry

Cuddledry

Domiselno zasnovane mehke brisačke, ki omogočajo varno in prijetno kopanje tako za starše kot za dojenčka. Narejene so iz naravne bambusove in bombažne tkanine, ki malčka pomiri in uspava. Na voljo tudi kot lepo darilo ob telegramu v porodnišnico ali na dom!

Nattou

Nattou

Ponudba igrivih, plišastih malih prijateljev iz mehkih in trpežnih materialov, ki so zelo skrbno izbrani za mehkobo, varnost in trajnost. Njihova zbirka se nenehno širi z novimi izdelki za potrebe mater in njihovih otrok. Povezovanje inovacij za kakovost je tisto, kar Nattou pomeni. Telegram z Nattou izdelkom bo razveselil vsako mamico in njenega novorojenčka!

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
V redu
x