Kontakt

PuholinoTel.: 031 70 50 60

Puholino telegram v porodnišnico

Puholino dostavlja telegrame v vse porodnišnice v Sloveniji. Spletna naročila sprejemamo 24 ur na dan in vse dni v letu! Lahko pa nas tudi pokličete po 16h na telefonsko številko 031 70 50 60 in pomagali vam bomo z naročilom. Možni načini plačila: PayPal ali spletno bančno nakazilo 

Puholino dostavi telegram ob rojstvu otroka

Dostava telegrama preko Hitre pošte v porodnišnico je ponavadi isti dan oziroma naslednji dan, vendar le ob delavnikih. Dostava v porodnišnice po Sloveniji je možna le po dogovoru in znaša 8,60 EUR. Več o stroških dostave in urah dostave si lahko ogledate tukaj.

Postopek naročila telegrama ob rojstvu…

Kako pošljem telegram preko spleta?

  1. Izberite voščilnico in darilo ter ju dajte v košarico s klikom na “dodaj v košarico”.
  2. Kliknite na gumb NADALJUJ NA ZAKLJUČEK NAKUPA.
  3. Izpolnite podatke, dopišite še posvetilo in izberite način plačila ter zaključite nakup.

Pri oddaji naročila preko spleta, vam na elektronsko pošto pošljemo obvestilo s povzetkom naročila, prav tako vas obvestimo o izvedbi naročila.


Telefonsko naročilo telegrama ob rojstvu v porodnišnico ali na dom

*Puholino telegram* ob rojstvu lahko naročite tudi preko telefonskega naročila! Pokličite 031 70 50 60 in z veseljem vam bomo pomagali.

Pri telefonskem naročilu ob predhodnem dogovoru vam lahko tudi brezplačno pošljemo SMS o potrditvi dostave.

V kolikor bo mamica določeno darilo že prejela, vas bomo o tem opozorili.

Unikatne ročne voščilnico ali navadne voščilnice

Prikazane so samo 4 naključno izbrane voščilnice v naši ponudbi. Za celotno ponudbo kliknite na meni VOŠČILNICE

V ponudbi so moderne ročno izdelane voščilnice in navadne voščilnice.

Edinstvena, unikatna in kakovostna darila po ugodnih cenah

Spodaj so prikazana 4 naključna darila od skupaj več kot 100 različnih skrbno izbranih izdelkov, ki si jih lahko ogledate nanaši strani DARILA.

V spletni trgovini Puholino se zavedamo pomena kvalitete in varnosti za najmlajše. Zato je na razpolago veliko res kvalitetnih in praktičnih daril ter tudi cenovno dosegljivih za vse. Ob rojstvu otroka ali za male malčke lahko pri nas izberete kvalitetna darila priznanih proizvajalcev Nattou in Cuddledry. Oba proizvajalca sta prejemnika mnogih nagrad.

Darila lahko pošljete tudi na dom in si s tem še znižate stroške dostave. Hkrati pa razveselite mlado družino, ko se že počasi navaja na dom.

Posvetila ali verzi in čestitke ob rojstvu.

Napišite posvetilo čestitko ob edinstvenem dogodku za mamico in očka. Lahko napišete svoje posvetilo ali pa si pomagate z našo zbirko izbranih posvetil ali verzov.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
V redu
x