Kontakt

PuholinoTel.: 031 70 50 60

Postopek nakupa

Postopek nakupa

Postopek nakupa preko spletne trgovine www.puholino.si  je zelo enostaven, hiter in varen za uporabnika.

Izdelek lahko naročite tako, da izberete željen izdelek in ga daste v košarico. Nato kliknete na gumb pošlji kot ˝Navadna dostava˝. Naročilo bo obravnavano kot pošiljka z navadno dostavo (1-2 dni) in ne kot pošiljka s Hitro pošto. Ko kliknete na košarico vam le ta prikaže vse kar ste izbrali za nakup. Nato vas sistem vodi naprej za vpis vaših podatkov, podatkov prejemnika (v primeru, da prejemnik ni naročnik), izberete način plačila in nato zaključite nakup. Ko ponudnik prejme naročilo, vam na elektronsko pošto pošlje obvestilo s povzetkom naročila, prav tako vas obvesti tudi o izvedbi naročila.

Kako izberem izdelek?

Izdelek lahko izberete pod kategorijo Darila. Pod menijem Darila so podmeniji: Igrače, Copatki in Praktična darila. Le ti vam pomagajo najti izdelek, ki ga želite. Če želite poslati komu voščilnico jo izberete v kategoriji Voščilnice. Posvetilo lahko napišete v košarici na koncu v poseben okvirček in vstavili ga bomo v voščilnico. Pri iskanju določenega proizvoda si lahko pomagate tudi z gumbom Iskanje (rdeč kvadratek z lupo desno zgoraj).

 

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
V redu
x