Kontakt

PuholinoTel.: 031 70 50 60

Pogosta vprašanja

1. Ali dostavljate tudi v druge porodnišnice?
Osebno dostavljamo v porodnišnico Ljubljana, za ostale porodnišnice pa poskrbijo druge dostavne službe. Razlika je v ceni in času dostave, ker pri Hitri pošti je dostava dražja.

2. Pri pošiljanju navadne pošiljke na dom me zanima kam lahko vpišem posvetilo, če izberem voščilnico?
Pri navadni pošiljki posvetilo vpišete v okenček za opombe in posvetilo bomo upoštevali.

3. Kako je z dostavo čez vikend?

Dostava v Porodnišnico Ljubljana je možna še isti dan tudi čez vikend. Za Porodnišnice izven Ljubljane pa ob sobotah in nedeljah Hitra pošta ne obratuje. Kar pomeni, da dostave izven Ljubljane ne moremo zagotoviti prej kot v ponedeljek.

4. Kakšna je cena dostave?

Cena dostave v Porodnišnico Ljubljana je 6,4 €, za porodnišnice izven Ljubljane je 7,9 €. V kolikor se odločite za dostavo naslednji dan do 10h zjutraj, je cena dostave le 6,4 €. Dostava po cenejši tarifi je možna le za naročila do 12h.

5. Ali se pri posvetilu samodejno izbere voščilnica?

Voščilnico ne izberemo sami (razen če tako želite), ampak jo izberete vi, ter jo date v košarico. Na koncu postopka naročila pa napišete še posvetilo, ki ga stiskamo in priložimo k čestitki. Obvezno morate izbrati voščilnico, v kolikor ste napisali posvetilo.

6. Zakaj moram izpolniti vse podatke?

Pri oddaji speltnega naročila ali pri oddaji naročila po telefonski številki nam morate podati podatke za izstavitev računa. Zato vas  prosimo, da vnašate pravilne in natančne podatke. Telefonsko številko potrebujemo zgolj zaradi primerov, kjer se pri spletnem naročilu zgodijo napake ali pa je porodnica v drugi porodnišnici. V kolikor ne bomo imeli vaše telefonske številke (ali je napačna) in drugega kontakta se bo naročilo v roku 2 ur preklicalo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo dostopni tretjim osebam ali zlorabljeni na kakršen koli drug način.

7. Kako lahko plačam?

Uporabnik se lahko odloči za nakazilo na naš poslovni račun preko spletne banke. Po oddaji naročila bo naročniku blaga oz. uporabniku na elektronski naslov poslano obvestilo o povzetku sprejetega naročila skupaj s podatki potrebnimi za nakazilo na naš TRR. Račun poravnate v roku dveh dni.

Možno je tudi plačilo računa po položnici oz. UPN obrazcu. V roku dveh dni po sprejemu naročila bo uporabnik prejel na svoj naslov račun s položnico s podatki o plačilu. Uporabnik se zavezuje poravnavati vse svoje obveznosti na transakcijski račun podjetja Puholino, Vesna Povhe s.p., v roku 8 dni po prejemu računa. V primeru zamude roka plačila si podjetje pridržuje pravico, da zaračunava zakonite zamudne obresti od dneva zapadlosti plačila dalje, v skrajnem primeru pa plača prejemnik telegrama.

Lahko pa plačilo telegrama poravnate preko sistema Paypal.

V kolikor je kaj nejasnega pri naročilu pokličite na telefonsko številko 031 70 50 60 in z veseljem vam bomo pomagali.

8. Ali pri plačilu s položnico čakate na plačilo ali dostavite prej?

V kolikor izbereta način plačila po položnici, to pomeni, da telegram seveda dostavimo isti oziroma naslednji dan, plačate pa ga, ko prejmete položnico po pošti ali na vaš e-mail.

 

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
V redu
x