Kontakt

PuholinoTel.: 031 70 50 60

Načini plačila

Možni načini plačila so:

Plačilo preko spletne banke

Uporabnik se lahko odloči za nakazilo na naš poslovni račun. Takoj po oddaji naročila bo naročniku blaga oz. uporabniku na elektronski naslov poslano obvestilo o povzetku sprejetega naročila skupaj s podatki potrebnimi za nakazilo na naš TRR. Račun prejme naročnik blaga in ne prejemnik, če to nista isti osebi.

Uporabnik se zavezuje poravnavati vse svoje obveznosti na transakcijski račun podjetja Puholino, Vesna Povhe s.p., Brezje pri Grosupljem 25, 1290 Grosuplje, v roku dveh (2) dni po prejemu računa. Plačilo naročnik lahko izvede preko svoje elektronske banke. Če nas boste obvestili o izvedbi nakazila vam bomo zelo hvaležni.

V kolikor v dveh (2) delovnih dneh ne prejmemo vašega plačila, vam pošljemo po pošti račun za opravljeno storitev. Uporabnik se zavezuje poravnavati vse svoje obveznosti na transakcijski račun podjetja Puholino, Vesna Povhe s.p., Brezje pri Grosupljem 25, 1290 Grosuplje v roku osmih (8) dni po prejemu računa. V primeru zamude roka plačila si podjetje pridržuje pravico, da zaračunava zakonite zamudne obresti od dneva zapadlosti plačila dalje.

Plačilo računa po položnici (UPN)

Po oddaji naročila bo uporabniku na e-mail poslano obvestilo o povzetku sprejetega naročila. V roku 2 dni po sprejemu naročila bo uporabnik prejel na svoj naslov račun s položnico in podatki o plačilu. Uporabnik se zavezuje poravnavati vse svoje obveznosti na transakcijski račun podjetja Puholino, Vesna Povhe s.p., v roku 8 dni po prejemu računa. V primeru zamude roka plačila si podjetje pridržuje pravico, da zaračunava zakonite zamudne obresti od dneva zapadlosti plačila dalje.

Plačilo po položnici je na voljo le za naročila v vrednosti do 30 €. Za večje zneske pa je možno le plačilo po predračunu ali preko sistema Paypal.

Preko sistema Paypal

Plačilo telegrama lahko preko sistema Paypal opravite s spodaj navedenimi plačilnimi karticami:

Paypal je sistem plačila z VISA in Mastercard kreditnimi karticami, ki omogoča varno e-plačevanje s kreditnimi karticami v realnem času. V kolikor naročite telegram in bi želeli plačati preko storitve PayPal, lahko plačilo izvedete takoj. Plačilo je na našem PayPal računu vidno že v roku nekaj minut. V kolikor vašega plačila na naš PayPal račun ne bomo prejeli v roku nekaj dni, vas bomo o tem obvestili na elektronski naslov ali po telefonu na telefonsko številko, ki ste ju pustili ob oddaji naročila.

 

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
V redu
x