<
Akcija!
Ropotulja medvedek Janko

Ropotulja medvedek Janko

Šifra: CANPOL011

Opis izdelka

Simpatična mehka igračka  Canpol babies je idealna za crkljanje dojenčka, obroček z kroglicami, pa mu blaži bolečine pri rasti zobkov, ter krepi sluh.

Z njo se bo dojenček zelo zabaval.

Igrača je narejena iz 100% varnih materialov.

Primerna je za starost dojenčkov od 0 mesecev dalje.

Velikost: 16 cm x 10 cm

Podjetje Canpol babies je bilo ustanovljeno leta 1990 in že od začetka obstoja proizvaja izdelke za otroke in dojenčke. Leta 2014 je podjetje prejelo številne nagrade in priznanja. Na podlagi izkušenj mamic ter mamic, ki uporabljajo njihove proizvode, razvijajo izdelke tako, da se čim bolj približajo zadovoljevanju potreb mladim staršem. Večino izdelkov proizvedejo sami, njihova tovarna pa obsega kar 9000 m2. So eden največjih sodobnih proizvajalcev v Evropi, ki  proizvaja pripomočke za nego in igro dojenčka. Vsi izdelki so visoko kakovostni in podpirajo začetni razvoj otroka, individualnost in inovativnost. Barve izdelkov so trendovske in na voljo je veliko vzorcev. Izdelki Canpol izpolnjujejo najstrožje evropske standarde in varnostne zahteve za proizvode za dojenčke.

 

9,50  8,00 

Količina

  • Na voljo kot telegram
  • Pripravljeno za pošiljanje
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
V redu
x