<
Otroške škarjice

Inox otroške škarjice

Šifra: NIG001

Opis izdelka

Niegeloh Inox otroške škarjice so posebej nežne do nežnih otroških nohtkov. Škarjice imajo ročno brušena rezila z zaobljenimi konicami za varno oblikovanje občutljivih prstkov na rokah in nogah.

Skoraj ga ni dojenčka, da se ne bi s svojimi ostrimi nohti vsaj malo popraskal po obrazu. Včasih so starši prve nohte dojenčka kar pogrizli, a ker je pogosteje prihajalo do vnetij se to zdaj odsvetuje. Priporoča se krajšanje nohtov s škarjicami z zaobljenimi konicami. Pri nohtih na rokicah je priporočljivo, da sledite naravnemu loku prstkov, na nogah pa nohte strižemo naravnost.

Možna sterilizacija, brez niklja, hipoalergeno.

Pri proizvodnji škarjic Inox so uporabljene najnovejše tehnične metode. Oblika omogoča optimalno sposobnost rezanja in dober oprijem. Škarjice so ročno preverjene in sestavljene.

Vse škarje, ščipalke in klešče so testirane na zmogljivost in funkcionalnost.

Zgodovina proizvodnje Niegeloh sega v leto 1936 in do danes se je podjetje razvilo v enega izmed najpomembnejših nemških proizvajalcev na področju manikure in pedikure. Proizvajajo škarjice in ostale pripomočke za osebno nego, kot so na primer pilice, pincete, klešče in podobno, vsakega od njih z največjo pozornostjo, natančnostjo in predanostjo. Izdelki so iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla, brez niklja.

17,99 

Količina

  • Na voljo kot telegram
  • Pripravljeno za pošiljanje
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
V redu
x