<
Manikurni set roza
Manikurni set roza

Manikurni set roza

Šifra: NIG002

Opis izdelka

Niegeloh Mainkurni set Decora M je kot nalašč za osnovno nego mamice in dojenčka. Vsebuje vse, kar potrebujeta doma ali na poti. Vsebuje kvalitetne škarjice za dojenčke, pilico, čistilec za nohte ter pinceto. Otroške škarjice Niegeloh Inox bodo s svojo zaobljeno konico poskrbele za udobno in varno striženje nohtov, pinceta in pilica Inox pa za ostalo potrebno nego.

Torbica je izdelana iz čudovitega mehkega usnja, ki varuje izdelke vrhunske kakovosti kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo v korist uporabnika. Na voljo je v roza ali zeleni barvi.

Velikost torbice je 105 x 60 x 10 mm.

Zgodovina proizvodnje Niegeloh sega v leto 1936 in do danes se je podjetje razvilo v enega izmed najpomembnejših nemških proizvajalcev na področju manikure in pedikure. Proizvajajo škarjice in ostale pripomočke za osebno nego, kot so na primer pilice, pincete, klešče in podobno, vsakega od njih z največjo pozornostjo, natančnostjo in predanostjo. Izdelki so iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla, brez niklja.

50,00 

Količina

  • Na voljo kot telegram
  • Pripravljeno za pošiljanje
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
V redu
x