>
Brisačka predpasnik bež
Brisačka za kopanjeBrisačka za kopanjeBrisačka za kopanjeBrisačka za kopanjeBrisačka za kopanje

Brisača predpasnik – bež

Šifra: DRY003

Opis izdelka

To je domiselno zasnovana mehka brisačka, ki resnično olajša življenja mamic in očkov. Omogoča varno in prijetno kopanje tako za starše kot za dojenčka. Brisačka se nosi kot predpasnik in z njo pri kopanju ostanete suhi, dojenčka lahko z obema rokama dvignete iz vode in ga zavijete v mehko naravno bambusovo in bombažno tkanino, ki malčka pomiri in uspava.

Nekaj izjemnih lastnosti originalne Cuddledry brisačke:
•    Z brisačko, ki se kot predpasnik natakne preko glave, imate za dvigovanje in umivanje prosti obe roki, poleg tega pa vas ohranja suhe.
•    Narejena iz bombaža in naravnih bambusovih vlaken, ki so 60% bolj vpojna od ostalih bombažnih brisačk.
•    Svilnato mehka, visoko vpojna brisačka, ki se hitro suši.
•    Vsebuje naravne antibakterijske lastnosti, kar je popolno za občutljivo dojenčkovo kožo.
•    Edinstven dvoslojni sistem s kapuco odvaja vodo stran od dojenčkove kože in las.
•    Varna in zanesljiva – čas kopanja postane čas za povezovanje in druženja, ne pa neprijetnega stresa.

Prejemnica mnogih nagrad: Find a Babysitter; Gurgle Loves; Bizziebaby award; Mumsnet Best award; Practical Pre-school Gold award; Right Start Best Baby Essentials 2012 award; ight Start Magazine Awards itd.

Ustanoviteljici Cuddledry koncepta sta Helen Wooldridge in Polly Marsh, večkratni nagrajenki za kopalne brisačke za dojenčka. Z lastnimi izkušnjami sta odkrili, da je učenje, kako skrbeti za novorojenčka že dovolj stresno brez dodotnih težav povezanih s kopanjem novorojenčka. Zato so njune brisačke zasnovane kot predpasnik, ki omogoča da imate obe roki prosti. Tako je dvigovanje otroka iz kopeli varno in enostavno. Prav tako pa ta brisačka omogoča, da se doječek v vaših rokah crklja, posuši, vi pa ostanete suhi. To je velika varnostna prednost Cuddledry, vendar obstaja veliko več funkcij za edinstveno obliko teh brisačk. Brisača je mehka, saj je narejena iz bombaža in naravnih bambusovih vlaken, tako da ostane mehka tudi po pranju. Poleg tega je brisača dvoslojna, kar pomeni, da je poleg goste strukture tkanin tudi visoko vpojna in se hitro suši.

38,50 

Količina

  • Na voljo kot telegram
  • Pripravljeno za pošiljanje
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
V redu
x