Kontakt

PuholinoTel.: 031 70 50 60

Dostava in stroški

Dostava telegramov v porodnišnico

Telegrami in darila bodo dostavljeni preko Hitre pošte in sicer naslednji delovni dan. V kolikor je naročilo oddano po 18 h bo možna dostava šele drugi delovni dan. V tem primeru svetujemo, da se pošlje paketek obdarjenki na dom.

Cena dostave Hitre pošte je je 8,6 EUR. Stroški dostave so zaračunani in navedeni na naročilu in računu naročenega blaga in jih poravnate skupaj z zneskom naročila.

Za vsa naročila, ki presegajo znesek 50 EUR (brez dostave), je dostava brezplačna.

Storitev dostave v Porodnišnico Ljubljana se zaračuna skladno z veljavno ceno dostave, ki je objavljena na spletni strani www.puholino.si. Dostava telegramov porodnicam se izvaja v skladu z navodili porodnišnic in pogoji poslovanja.

Dostava naročila na poljuben naslov

Naročila dostavljamo vse dni v tednu, razen med vikendi in praznikih. Na poljuben naslov dostavljamo naročila kot navadne pošiljke. Dostava je opravljena naslednji delovni dan oz. drug delovni dan. Dostavo opravi Pošta Slovenije, cena dostave pa znaša 3,50 EUR.

Za vsa naročila, ki presegajo znesek 50 EUR (brez dostave), je dostava brezplačna.

DDV ni obračunan v skladu s 1. odstavkom 94. člena ZDDV-1.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
V redu
x