Kontakt

PuholinoTel.: 031 70 50 60

Telegram ob rojstvu

Bo vaša prijateljica, sodelavka ali sorodnica kmalu rodila? Se vam porajajo vprašUnikatne voščilnice ob rojstvuanja, kako bi izkazali novorojenčku dobrodošlico in izvirno čestitali novopečeni mamici? Marsikdo se sprašuje, ali podariti nekaj uporabnega ali le drobno pozornost, saj bo večje darilo podaril ob prvem obisku pri mamici osebno.

Verjemite ali ne, plišasti medvedki niso več v trendu telegramov kot so bili včasih. Velika porast raznih alergij novorojenčkov povzroča vedno večjo zaskrbljenost mamic in plišastih igrač za na polico mamica ne bo najbolj vesela. Stvari za nabiranje prahu je kmalu preveč. Sodoben trend telegramov z darili je usmerjen v unikatnost in kreativnost. Vsak unikaten telegram in darilo ob rojstvu bo najbolj presenetil mamice v porodnišnici. Pa naj bo to le unikatna voščilnica ali pa unikatni izdelek. Drugačnost vedno izstopa in prav tako izstopa unikatno voščilo ob rojstvu in s tem unikaten telegram.

Unikatna darila ob rojstvu

Prijetno in veselo nakupovanje vam želimo!

Ekipa Puholino

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.
V redu
x